Ce se mai întâmplă pe Zoom: un antreprenor român organizează cursuri de dicţie în limba engleză, sub brandul Peter Piper. „Am început în luna noiembrie şi avem 12 cursanţi. Suntem în discuţii cu o companie mare de call-center care îşi pregăteşte bugetul pentru dezvoltarea propriilor angajaţi“

Autor: Alexandra Cepăreanu 03.12.2020

Criza sanitară şi măsurile de distanţare socială au mutat aproape toate interacţiunile în mediul online, iar antreprenorii au căutat diverse căi pentru a-şi susţine activitatea prin diferitele platforme, precum Zoom sau Google Meet, care pot asigura o bună conexiune între ei şi publicul pe care îl vizează.

Astfel, în contextul creat de pandemie, a luat naştere platforma Peter Piper, care organizează cursuri de dicţie în limba engleză pentru adulţi, angajaţi (mediul corporate) sau copii. Platforma a fost dezvoltată anul acesta, printr-o investiţie de 3.000 euro, de Mihai Crăciun, cu experienţă în TV, radio şi trainer de dicţie în limba română. „Site-ul a fost finalizat în cinci luni. Am lucrat cu un programator pentru dezvoltarea site-ului, cu o agenţie pentru identitatea vizuală, iar pe partea de copywriting cu un freelancer, cu care colaborez şi în prezent“, a spus pentru ZF Mihai Crăciun, fondator şi trainer al Peter Piper.