Firma românească Global Vision va asigura servicii de property management pentru proiectul rezidenţial H Pipera Lake, dezvoltat de Hagag Development Europe

Autor: Roxana Rosu 03.12.2020

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a selectat firma Global Vision pentru a asigura servicii de property management pentru proiectul rezidenţial H Pipera Lake, în plus faţă de administrarea clădirii de birouri H Victoriei 109.

Hagag Development Europe va asigura, prin intermediul Global Vision, gestionarea eficientă ale clădirilor şi spaţiilor comune din interiorul complexului, operaţiunile de întreţinere tehnică, implementarea procedurilor de siguranţă şi securitate, precum şi serviciile de curăţenie.

Portofoliul de servicii dedicate proiectului include şi full- service concierge 24/7 sau facilităţile de plată pentru clienţi (finanţarea achiziţiilor în rate direct la dezvoltator).

„Global Vison este una dintre cele mai proeminente platforme de servicii integrate dedicate sectorului de real estate din România, cu experienţă relevantă în toate segmentele pieţei. Experienţele de până acum nu fac decât să ne confirme că am pornit la drum alături de un colaborator de încredere care împărtăşeşte responsabilitatea şi grija faţă de proiectele pe care le dezvoltăm, precum şi valorile brandului nostru.”, a declarat Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group.