ZF Live. Adriana Arhire, CEO al IT Genetics: Noile tehnologii ne dau posibilitatea să folosim oamenii în alte procese, acolo unde este neapărat nevoie de ei

Autor: Alexandra Matei 08.12.2020

Pandemia a accelerat tendinţa de creştere a pieţei de soluţii de automatizare a proceselor, iar cele mai multe cereri au venit din retail, logistică sau e-commerce, iar în 2021 nu vor mai fi companii din aceste sectoare care să nu aibă o soluţie de automatizare updatată la zi, consideră Adriana Arhire, CEO al IT Genetics.

„Anul 2020 a venit nou cu diferite soluţii abordate de companii. De exemplu, HoReCa a trebuit să se reinventeze, a mers pe un sistem de delivery, astfel că au venit la noi şi au cerut diverse soluţii, precum cele de urmărire a livrării. Totodată, micii producători au trebuit să se ducă spre piaţa de ecommerce şi să vină pe aceste platforme de marketplace pentru a livra. Nevoia a fost motivul care i-a făcut pe aceştia să se îndrepte către poviderii de soluţii.  Tendinţa este acum de a fi automatizat pentru a fi eficient şi a răspunde rapid. Totul merge în viteză”, a declarat în cadrul emisiunii online de business ZF Live Adriana Arhire, CEO al IT Genetics, companie specializată în automatizarea de procese.