Safety Broker a înregistrat la finalul primelor nouă luni din 2020 un volum al primelor intermediate de 418 mil. lei, în creştere cu aproape 7%. Viorel Vasile, CEO: Asigurările de sănătate au înregistrat o creştere de peste 30%, în timp ce asigurările de garanţii 80-90% în primele nouă luni din 2020

Autor: Mircea Nica 07.12.2020

Safety Broker a terminat primele nouă luni din 2020 cu un volum al primelor intermediate de 418 mil. lei, cu aproape 7% mai mult comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, a spus Viorel Vasile, CEO al Safety Broker, pentru ZF.

Segmentele de business de pe piaţa asigu­ră­rilor din România care merg bine, sunt asigurările de garanţii, construcţii, montaj şi sănătate, acestea înregistrând creşteri destul de mari.

„În continuare liniile de business care merg bine în piaţă sunt asigurările de garanţii, con­struc­ţii, mon­taj şi sănătate, cu creşteri destul de mari. Safety Broker a înregistrat o creştere de peste 30% a asi­gurărilor de sănătate, în timp ce asigurările de ga­ranţii 80-90% în primele nouă luni din 2020. Creş­terea pe garanţii este foarte mare“, a spus Viorel Vasile.