Medicul Alexandru Rafila: Cred că e momentul să ne întoarcem la profesionişti

Autor: Cosmin Pirv 06.12.2020

Medicul Alexandru Rafila a spus, duminică, după ce a votat, că revenirea la o viaţă normală se poate face doar „dacă reuşim să trecem peste pandemie” şi a declarat că este momemntul „să ne întoarcem la profesionişti”.

„Cred că cel mai important este că în sfârşit oamenii pot să voteze pentru profesionalism, responsabilitate şi modestie, nu este timp de festivism, nu putem să ne reîntoarcem la viaţa normală socială şi economică decât dacă reuşim să trecem peste această pandemie. Din păcate aceste lucruri nu se pot face decât cu profesionişti şi în acest moment nu cred că demagogia şi festivismul îşi au locul, cred că e momentul să ne întoarcem la profesionişti”, a declarat Alexandru Rafila la ieşirea din secţia de votare.

Acesta a mai spus că este momentul „să ne gândim că în următorii 4 ani trebuie să scoatem ţara din criza economică actuală şi să ajungem ca sistemul de sănătate să poate să performeze aşa cum trebuie”.

Acesta a precizat că procedura de vot este sigură, „nu prezintă niciun fel de probleme din punct de vedere al îmbolnăvirii”.