Rompetrol a deschis o benzinărie în Georgia, în localitatea Borjomi, şi are în plan încă patru unităţi în perioada următoare

Autor: Roxana Rosu 08.12.2020

Grupul KMG International a deschis recent o nouă benzinărie Rompetrol în Georgia, în apropierea staţiunii turistice Borjomi, în linie cu noul concept al staţiilor din România şi regiune, respective  Republica Moldova şi Bulgaria.

Pe lângă serviciul de plată la pompă Fill&Go Card, staţia oferă gamele de carburanţi Efix şi EfixS produse de rafinăria Petromidia.

“În contextul crizei generale cauzate de Covid 19, principala prioritate a companiei a fost protejarea angajaţilor şi clienţilor noştri, reuşind în acelaşi timp să ne continuăm investiţiile, cu un impact major în susţinerea bugetelor locale şi centrale, dar şi în crearea de noi locuri de muncă. În acest an am reuşit să deschidem şase noi benzinării în Georgia şi intenţionăm să finalizăm alte patru unităţi în perioada următoare", declară Zamanbek Mirzayanov, directorul general al Rompetrol Georgia.

Compania, subsidiară a Grupului KMG International, a fost înfiinţată în 2005 şi operează pe plan local o reţea de 85 benzinării si 2 depozite de carburanţi. Compania desfăşoară şi activităţi en gros prin depozitul din Portul Batumi (28.500 metri cubi), precum şi prin depozitul Tbilisi - care a fost complet modernizat, crescând capacitatea de stocare de la 6.500 tone la 10.000 tone.