Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Dorin Boerescu, 2Performant: Vom face o majorare de capital social cu circa 1 milion de euro la început de 2021. Compania de tehnologie s-a listat miercuri pe piaţa AeRO a bursei de la Bucureşti sub simbolul 2P

Autor: Tibi Oprea 10.12.2020

Dorin Boerescu, acţionar şi CEO al 2Performant, companie românească de marketing afiliat şi influencer marketing care a realizat o lis­tare tehnică la Bursa de la Bucureşti pe 9 de­cembrie, spune că la începutul anului următor societatea intenţionează să realizeze o majorare de capital cu circa 1 milion de euro prin emisiunea de acţiuni noi pentru a-şi finanţa investiţiile.

„Suntem în total 44 de acţionari, o parte dintre ei, care sunt acţionari de mulţi ani, investitori sau foşti anga­jaţi, care au în total 35%, este posibil să vândă o parte din acţiunile lor. În primele zile de tranzac­ţionare estimăm că vom avea o lichiditate undeva între 10% şi 15%. Emisiune de acţiuni vom face la anul când vom face majorarea de capital social. Cât de repede, undeva la începutul anului următor, pregătim o majorare de capital, operaţiune care intenţionăm să fie precedată de tranzacţionarea drepturilor de preferinţă“, spune Dorin Boerescu.