Furnizorul de servicii şi soluţii software Counsel Group Frankfurt, cu patru birouri în România şi prezenţă în alte trei ţări, investeşte 300.000 de euro într-un birou în Abu Dhabi

Autor: Alexandra Cepăreanu 10.12.2020

În primele 10 luni ale anului în curs, grupul a ajuns la venituri de 2,77 mil. euro, în creştere cu 80% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Counsel Group Frankfurt (CGF), com­panie specializată în furnizarea de servicii şi soluţii software cu afaceri de aproape 3 mil. euro anul trecut, care deţine la nivel naţional birouri în Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Iaşi, şi are prezenţă şi în Germania, Ucraina şi America, îşi continuă extinderea pe plan internaţional, investind aproximativ 300.000 de euro într-un birou în Masdar City, Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

„Provizionul pentru investiţia iniţială în Masdar City este de 300.000 de euro, iar în primul an de activitate anticipăm să angajăm 12 colegi. Feedbackul clienţilor locali este unul pozitiv pentru livrarea serviciilor remote, iar coordonarea activităţii va fi făcută din Bucu­reşti, mai ales că din luna decembrie există o cursă directă Bucureşti – Abu Dhabi“, a spus pentru ZF Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul Counsel Group Frankfurt.