Impact va derula în perioada următoare o emisiune de obligaţiuni de 6 mil. euro cu posibilitate de extinere până la 15 mil. euro. Tradeville, intermediar. Dobânda se va situa între 5,9% şi 6,4%, plătibilă semestrial, iar maturitatea va fi de 6 ani

Autor: Roxana Rosu 11.12.2020

Consiliul de administraţie al Impact Developer&Contractor (simbol bursier IMP), dezvoltator imobiliar controlat de Gheorghe Iaciu, a aprobat joi documentul de prezentare a emi­siunii de obligaţiuni corpora­tive, cu scadenţa în 2026, care vor fi emise de companie.

Impact va vinde obli­ga­ţiuni în valoare de 6 mil. euro, cu posibi­litatea de extindere până la 15 mil. euro, într-un plasament privat, perioada de derulare a ofertei fiind de două săptămâni. Emi­siunea va fi intermediată de Trade­Ville. Emisiunea de obliga­ţiuni a fost aprobată de acţionari în aprilie 2020, iar consiliul de administraţie a decis derularea ofertei în urma şedinţei din 16 noiembrie. Do­bânda nominală fixă se va stabili prin metoda licitaţiei şi se va situa în in­tervalul 5,9%-6,4%, plătibilă semestrial. Scadenţa finală va fi de 72 de luni de la data de emisiune. Ulterior emisiunii, obligaţiunile vor fi listate la BVB.