Omniasig a terminat 9 luni din 2020 cu subscrieri de 975 mil. lei, în creştere cu 3%. Profitul brut al Omniasig a crescut cu peste 47%

Autor: Mircea Nica 11.12.2020

Omniasig, cea mai mare companie din por­to­foliul grupului austriac Vienna Insu­rance Group (VIG), a încheiat primele nouă luni din anul 2020 cu un volum al primelor brute subscrise de 975 mil. lei, în creştere uşoa­ră cu 3% faţă de perioada similară a anu­lui trecut, potrivit informaţiilor trans­mi­se de companie.

„Cu siguranţă anul 2020 a marcat cea mai intensă perioadă de transformare în busi­ness din ultimul deceniu. Este anul în care majo­ri­ta­tea afacerilor a trebuit să se adaptaze rapid şi să găsească soluţii optime, inovative pentru con­tinuitate, dar în acelaşi timp şi pentru dez­vol­tare. O perioadă de intensă concentrare şi aler­tă, în care pentru a fi alături de clienţi şi parteneri cu produse şi servicii adaptate, ne-am îndreptat atenţia către digitalizare, ino­va­ţie şi am imple­mentat în ritm accelerat pro­iecte de investiţii transformaţionale“, a trans­mis Mihai Tecău, CEO al Omniasig.