ZF Live. Ion Georgescu, Moara de Hârtie: Am mutat atelierele de cusut, lucru în lemn sau ceramică şi pictură în online, ele ajungând la românii din Italia, Grecia, Belgia şi Olanda

Autor: Alexandra Matei 14.12.2020

♦ Odată cu această metodă de reinventare, pentru organizaţie au apărut cereri de la românii din alte ţări ♦ Totodată, de aceste ateliere au fost interesaţi şi copiii din România.

Activitatea Moara de Hârtie, organizaţie care promovează meşteşugurile şi care se ocupă de organizarea de ateliere în zona culturală şi educativă, a fost afectată de restricţiile impuse de pandemie, iar pentru a supravieţui, compania s-a reorientat către mediul online, la fel ca multe alte businessuri în această perioadă.

„Odată cu pandemia, activitatea noastră s-a oprit şi bineînţeles că ne-am gândit la noi al­ter­native. Am beneficiat de şomajul tehnic şi de ce­lelalte ajutoare care au fost date, iar acum am în­cercat să ducem povestea mai departe, mutând-o în online“, a declarat Ion Georgescu, cofondator, Moara de Hârtie, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.