Mega Image deschide un magazin în cadrul proiectului ISHO din Timişoara

Autor: Bogdan Alecu 11.12.2020

Noul spaţiu comercial va ocupa o suprafaţă de 1.200 mp şi va fi amplasat la parterul unei clădiri, având expunere directă la bulevardul Take Ionescu. Magazinul va fi complet funcţional la finalul acestui an, chiar înainte de darea completă în folosinţă a clădirii D.

“Angajaţii care vor lucra în clădirile noastre, locuitorii ansamblului ISHO, dar şi timişorenii din zona învecinată se vor bucura de noua facilitate. ISHO nu înseamnă doar apartamente frumoase şi spaţii de lucru moderne, ci un cartier complet cu fiecare facilitate gândită la nivel de detaliu. De aceea, pentru noi este o prioritate să atragem cei mai buni furnizori pe fiecare domeniu pentru a oferi tot ceea ce este necesar pentru locuitorii ISHO, dar şi pentru cei care lucrează aici”, subliniază Ovidiu Şandor, dezvoltatorul ISHO.

Noul Mega Image se alătură unui mix de servicii care includ deja o brutărie Prospero, o farmacie Helpnet şi bănci precum Unicredit sau Raiffeisen Bank. În acelaşi timp, zona pietonală a ansamblului va fi deservită de restaurante moderne, cafenele, terase şi alte spaţii de socializare şi relaxare.

Clădirea Parkside D, aflata in ultima etapa de finalizare, în care va funcţiona noul Mega Image va avea 20 de etaje şi va cuprinde 245 de apartamente. Etajele superioare sunt rezervate penthouse-urilor Supreme şi vor oferi o privelişte unică asupra oraşului. Majoritatea apartamentelor au fost deja contractate, dar există în continuare cateva disponibilităţi.