Ghise Design, un producător de mobilă din judeţul Maramureş, cu afaceri de peste 1 milion de euro, aşteaptă o creştere de 20% a veniturilor

Autor: Miruna Diaconu 14.12.2020

♦ Compania are în plan dezvoltarea unei noi fabrici de piese de mobilier în care vrea să investească peste 2 mil. euro.

Ghise Design, o companie producătoare de mobilă din judeţul Maramureş, estimează anul acesta o creştere de 20% a veniturilor pe fondul unei evoluţii pozitive a vânzărilor din segmentul de online în primele opt luni din an. Compania a fost fondată de către Ioan Ghişe în 1996, iar anul trecut a raportat afaceri de 1,1 mil. euro.

„Creşterea vine din partea de online. Lansasem site-ul propriu cu circa un an şi jumătate înainte de a veni pandemia, deci publicul era acomodat cu acest lucru. Iar noi am învăţat mai bine cum funcţionează online-ul. Ne-a ajutat şi pandemia pentru ca în perioada stării de urgenţă, toată lumea a stat acasă şi a comandat mai mult pe internet. Noi, până în luna august, am avut o creştere de 50% pe partea de online faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar din septembrie şi până acum am înregistrat o scădere de 35% a aceluiaşi segment“, spune Mădălin Ghişe, marketing manager al Ghise Design.