ZF Live. Gavin Bonner, vicepreşedinte Genesis Property: „Birourile trebuie să existe în continuare. Ele promovează colaborarea, munca în echipă, abilitatea de a lucra productiv“. Prima clădire de birouri care a obţinut certificarea Immune Building Standard este sediul central al companiei internaţionale Mace din Londra

Autor: Alexandra Matei 20.12.2020

♦ Clădirea H3 – West Gate, închiriată integral de compania Ericsson, s-a alăturat în această campanie de construire a clădirilor care se încadrează în noul standard şi ar putea fi prima din România, şi a doua din lume.

Gavin Bonner, vicepreşedinte al dez­­voltatorului imobiliar Genesis Pro­per­ty şi un bun cunoscător al pieţei clă­di­rilor de birouri din România, cu o expe­rien­ţă de 20 de ani în do­meniu, susţine că anul acesta, la reîntoar­ce­rea în ţa­ră, a vă­zut un progres semnifi­ca­tiv al pieţei. Clădirile sunt cu mult mai tehnolo­gi­zate, spu­ne el, şi au o mai bu­nă inter­pre­tare a cerinţelor unui birou.

„La Genesis ne uităm la un viitor al spaţiilor corpo­ra­tiste, deci ne punem încă la cu­rent cu trendurile pe care no­ua generaţie le cere, pentru a ne con­­forma modului lor de operare“, a spus Gavin Bonner, vicepreşedinte Genesis Property, în cadrul emisiunii online de business ZF Live.