UniCredit a primit din partea revistei americane Global Finance premiul pentru „Best Foreign Exchange Provider” în România

Autor: Roxana Rosu 15.12.2020

UniCredit Bank România a fost desemnată „Best Foreign Exchange Provider” în România de către publicaţia de business americană Global Finance.

De asemenea, UniCredit a mai primit distincţia „Best Foreign Exchange Provider”  pentru întreaga regiune CEE, precum şi pentru activitatea din Croaţia şi Austria.

"Această distincţie confirmă  performanţele întregii noastre echipe în zona de tranzacţionare şi vânzări şi faptul că, prin gama complexă şi inovatoare de produse pe care o oferim, suntem un partener de succes şi de încredere al companiilor din România. Prin canalele de tranzacţionare moderne, digitale, pe care le punem la dispoziţia clienţilor noştri, le oferim acestora posibilitatea de a avea acces la preţuri competitive şi rapiditate în execuţie”, a declarant Adrian Pârvulescu, Director Pieţe Financiare, UniCredit Bank România,

Criteriile care au stat la baza alegerii câştigătorilor au inclus volumul tranzacţiilor, cota de piaţă, acoperirea globală, calitatea serviciilor pentru clienţi, costurile competitive şi tehnologiile inovatoare. Global Finance a luat în considerare, de asemenea, şi contribuţia analiştilor din industrie, a directorilor din companii şi a specialiştilor în tehnologie.

Global Finance, fondată în 1987, are sediul central în New York şi birouri în întreaga lume, şi o distribuţie de 50.000 de copii în 191 de ţări.