Antreprenorul Viorel Angelescu a ajuns la afaceri de peste 150 mil. lei, plus 21%, cu transportatorul de marfă Vio Transgrup

Autor: Laurentiu Cotu 16.12.2020

Transportatorul de marfă Vio Transgrup din judeţul Dâmboviţa, con­trolat de antreprenorul Viorel Angelescu, a raportat pentru 2019 o cifră de afaceri de 150,7 mil. lei (31,8 mil. euro), în creştere cu 21% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finan­ţelor. Compania a realizat anul trecut un profit net de 10,1 mil. lei (2,1 mil. euro), mai mult cu 12,5% faţă de anul precedent, având un număr mediu de 163 de angajaţi, conform informaţiilor publice. 

Vio Transgrup desfăşoară activităţi de transport mărfuri generale complet sau în sistem de grupaj, precum şi transportul mărfurilor ce necesită temperatură controlată sau mărfuri periculoase (ADR), atât în spaţiul românesc cât şi în cel european. Com­pania dispune de o flotă proprie de 100 de camioane dotate pentru trans­port de securitate şi temperatură con­trolată, potrivit informaţiilor existente pe site-ul Vio Transgrup.