MAM Bricolaj a cumpărat cu aproape 1 mil. lei o firmă care produce panouri pentru construcţii şi vrea să se extindă în provincie cu un magazin în Braşov

Autor: Alina-Elena Vasiliu 18.12.2020

♦ Cristian Găvan, proprietarul MAM Bricolaj, avea deja 50% din acţiunile Geomam Pal Group, însă acum a cumpărat şi cealaltă jumătate, care îi aparţinea lui George Nedelea, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro.

Retailerul de materiale de construcţii MAM Bricolaj, deţinut de familia Găvan, a cumpărat 50% din acţiunile companiei Geomam Pal Group, în schimbul sumei de 825.000 de lei. Cristian Găvan, proprietarul MAM Bricolaj, avea deja 50% din acţiunile Geomam Pal Group, însă acum a preluat şi cealaltă jumătate, care îi aparţinea lui George Nedelea, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro.

„Prin această preluare, MAM Bricolaj urmă­reşte să consolideze poziţia pe care o ocupă în piaţă şi, în egală măsură, să aducă creşterea pe care acţionarii o aşteaptă. Geomam Pal Group este o companie profitabilă, care activează în domeniul prelucrării panourilor din pal şi mdf. Astfel, MAM Bricolaj devine grup de firme. Odată cu această preluare, numărul total al ang­a­jaţilor ajunge la 102. MAM Bricolaj are în prezent 75 angajaţi“, se arată într-un comunicat de presă.