Care este cea mai inspirată investiţie pe care companiile o pot face pentru un start bun în 2021?

Autor: Publicitate 18.12.2020

La finalul unui an cu provocări importante, companiile şi organizaţiile se concentrează pe schimbările şi optimizările în activitate pentru anul 2021, în perspectivă optimistă.

Prima regulă a unui management eficient este să pui la dispoziţia angajaţilor cele mai performante instrumente care să ducă natural la creşterea productivităţii, la performanţă creativă, la confortul utilizatorilor şi la o imagine de organizaţie modernă în percepţia stakeholderilor.

Principalele instrumente în majoritatea organizaţiilor sunt laptopurile şi staţiile de lucru fixe. Acestea au devenit şi mai importante, odată cu lucrul la distanţă şi cu accesarea soluţiilor IT prin reţele casnice sau publice.
Plus că la o întâlnire de business, de exemplu, laptopul e la fel de important în crearea unei percepţii favorabile precum costumul sau taiorul. Un notebook vechi şi uzat moral nu face cea mai bună impresie şi creează o posibilă imagine nefericită de organizaţie în dificultate.
Fiecare leu investit în computere creează aşadar valoare maximă, e demonstrabil.

Tehnologia în slujba productivităţii la locul de muncă. 6 sfaturi pentru Chief Executive Officers (CEO) şi Chief Technical Officers (CTO)

Datorită investiţiilor în cercetare, tehnologia PC-urilor face salturi semnificative, iar produsele de nouă generaţie vin cu performanţe uimitoare. Câteva dintre caracteristicile actuale de top ale computerelor producţie 2020-2021 destinate mediului de business:

Acestea sunt doar câteva dintre argumentele care pledează pentru o investiţie inspirată în tehnologie, care să asigure un start proaspăt şi productivitate sporită în 2021. Puteţi găsi aici câteva exemple care să vă inspire https://www.dell.com/en-us/work/shop/workstations-isv-certified/sc/workstations).