Ionel Ciucioi, Vrancart Adjud: Acum ne-am revenit şi avem comenzi chiar şi pentru anul viitor

Autor: Miruna Diaconu 22.12.2020

♦ Compania este controlată în proporţie de 75% de SIF Banat-Crişana, în timp ce Paval Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Pavăl, proprietarii Dedeman, are o participaţie de 16,9%.

Ionel Ciucioi, preşedintele consi­liu­lui de administraţie şi director general, Vrancart Adjud, spune că o lecţie pe care a învăţat-o anul acesta a fost aceea a flexibilităţii. Anul 2020 a fost un an al provocărilor pentru producătorul de carton ondulat şi hârtie igienică, astfel că, după o cădere în luna aprilie, afa­cerile companiei au revenit la normal.

„Noi, industria de ambalaje, veneam după o serie de cinci ani de creştere de două cifre în fiecare an, a fost un trend extrem de pozitiv. Eram o industrie pe val care în luna aprilie a căzut, ne-au scăzut volu­mele la 50%, nimeni nu se aştepta la acest lucru după trendul pozitiv pe care l-am avut. Acum ne-am rev­enit şi avem comenzi chiar şi pentru anul viitor, ceea ce am învăţat a fost să fim flexibili şi tot timpul pregătiţi pentru con­diţiile de piaţă“, spune Ionel Ciucioi, preşedintele consiliului de adminis­traţie şi director general, Vrancart Adjud, în cadrul video­conferinţei organizate de Ziarul Financiar în parteneriat cu BRD Groupe Société Générale Buget 2021. Cum pregătim viitorul?.