Dorel Duţă, preşedinte al UNSICAR, rămâne în continuare la conducere pentru încă trei ani

Autor: Mircea Nica 24.12.2020

Dorel Duţă, preşedinte al Uniunii Naţionale a Societăţilor de Interme­die­re şi Consultanţă în Asigurări din Ro­mânia (UNSICAR), va rămâne la con­ducerea organizaţiei până la finalul anu­lui 2023, în urma voturilor expri­mate de membrii asociaţiei în cadrul Adunării Generale din data de 22 de­cembrie 2020, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii UNSICAR.

„Apreciez că în mandatul anterior mi-am atins obiecti­vele pro­puse şi, alături de colegii din consiliul director, voi continua proiectele începute şi voi demara altele noi, toa­te în interesul şi be­neficiul membrilor uniu­nii şi al pieţei asi­gurărilor în general“, a transmis Dorel Duţă.

Dorel Duţă acti­vea­ză în industria de asi­gurări din anul 1995. Acesta şi-a înce­put activitatea în do­me­niu în cadrul firmei Asigu­rări Ion Ţiriac ASIT, urmând drumul pieţei de brokeraj din anul 2000. Dorel Duţă este asociat şi director ge­neral la Hobbit Broker de Asigurare şi este mem­bru al UNSICAR în­ce­pând din de­cem­brie 2000. Din anul 2014, el este mem­bru în Consiliul Direc­tor al UNSICAR, iar din 2016 este re­prezentantul pieţei financiare non­bancare în Colegiul de Coordonare al SAL-Fin.