Preşedintele Iohannis: Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape

Autor: Petru Mazilu 31.12.2020

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj de Anul Nou în care le-a spus românilor că reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape. El le-a cerut românilor să fie în continuare responsabili şi le-a mulţumit cadrelor medicale implicate în lupta cu virusul.

În mesajul de Anul Nou, preşedintele României, Klaus Iohannis, s-a adresat familiilor îndoliate, le-a mulţumit cadrelor medicale şi le-a cerut românilor să fie responsabili pentru a reveni cât mai repede la normalitate.

„Dragi români, ne aflăm la finalul unui an extrem de dificil în care viaţa noastră a fost schimbată radical de o pandemie fără precedent. Vă mulţumesc pentru responsabilitatea de care aţi dat dovadă şi pentru implicarea în efortul comun de a limita răspândirea acestui teribil virus şi de a-i proteja pe semenii noştri. Din păcate, prea mulţi oameni au pierdut lupta cu boala şi gândurile mele se îndreaptă acum şi către familiile îndoliate.Un mesaj special de apreciere şi recunoştinţă transmit medicilor şi personalului medical care au muncit până la epuizare şi continuă să o facă pentru a salva vieţi. Privim spre noul an cu multă speranţă şi încredere că vom trece cu bine peste această grea încercare. Reîntoarcerea la normalitatea care ne lipseşte tuturor este tot mai aproape, dar depinde de fiecare dintre noi să continuăm să fim responsabili pentru ca acest obiectiv al nostru să devină realitate cât mai curând. Vă doresc tuturor multă sănătate şi un an nou fericit. La mulţi ani”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.