DN1, aproape blocat. Coloanele de maşini se întind pe distanţe mari între Braşov şi Ploieşti

Autor: Petru Mazilu 03.01.2021

DN1 este aproape blocat de maşinile cu turişti care pleacă din staţiunile de pe Valea Prahovei. Duminică, după prânz, coloanele de maşini se întind pe distanţe mari între Braşov şi Ploieşti, pe ambele sensuri de mers.

Potrivit Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, duminică după amiaza DN 1 este foarte aglomerat în special pe sensul de mers către Braşov. În mai multe zone s-au format ambuteiaje, iar coloanele de maşini se întind pe mulţi kilometri.

„Trafic intens pe Centura de Vest Ploieşti, coloană aproximativ 500 de metri (sensul giratoriu Lukoil, către Braşov). Ttrafic intens, zona Comarnic pe direcţia către Bucureşti (coloană de la km 115 până la km 108). Trafic intens şi pe Centura staţiunii Sinaia, pe direcţia către Braşov (coloană de la km 123 până la km 130). Trafic intens în zona Buşteni pe ambele sensuri (coloană de maşini de la limita cu judeţul Braşov până la km 132, pe direcţia către Bucureşti. Plouă, carosabil umed)”, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Române.

Numeroase echipaje de Poliţie se află în zonele aglomerate de pe Valea Prahovei şi încearcă să fluidizeze traficul.