ZF Live. Adrian Asoltanie, trainer în educaţie financiară. Şapte din zece angajaţi nu leagă două salarii unul de celălalt. „Elemente precum creditele sau ratele ne împiedică să economisim, ele nu pot fi ignorate.“

Autor: Livia Gheorghe 05.01.2021

Oamenii au redescoperit în contextul crizei generate de pandemia de COVID-19 ce este un buget, realizează că este bine să îţi organizezi finanţele personale sau ale fa­miliei şi învaţă să fie mai atenţi de unde le vin banii şi pe ce îi cheltuie, spune Adrian Asoltanie.

„Bugetul este o chestie foarte simplă, e un fişier excel care se face în zece minute, există modele gratuite pe internet şi la mine pe site, şi care spune multe despre sănătatea finanţelor voastre. Pe de o parte o să vă arate câte surse de venit aveţi şi cât de stabile mai sunt aceste surse de venit, dacă sunt în pericol sau sunt prea puţine şi cum să aveţi mai multe, pornind de la o pasiune, un hobby“, spune Adrian Asoltanie, trainer în educaţie financiară, Financial Freedom, în cadrul emisiunii de business ZF Live.