Mircea Georgescu, Huennebeck România, firmă care închiriază cofraje pentru construcţii: Vrem să mărim numărul de angajaţi în logistică, în cele două locaţii din Bucureşti şi Cluj-Napoca

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.01.2021

În 2021, cea mai mare pondere a investiţiilor pe care le va face Huennebeck va fi alocată înnoirii echipamentelor existente şi includerii unor sisteme noi, pentru proiectele de infrastructură.

Piaţa construcţiilor este sensibilă la modi­fi­cările legislative legate de programele de finanţare anunţate la nivel guvernamental, atât în ceea ce priveşte achiziţionarea de locuinţe noi de către populaţie, cât şi în sprijinirea achi-ziţionării de materiale şi echipamente de către firmele de construcţii, este de părere Mircea Georgescu, managing director al Huenne­beck România, companie cu activităţi în zona de sisteme de cofrare şi eşafodaj, parte a unui grup german.

„Acestea (modificările legislative – n. red.) pot influenţa semnificativ atât lichiditatea financiară din piaţă, cât şi raportul dintre cerere şi ofertă“, spune el.