Antreprenori locali. Valentin Vişoiu de la Conarg pariază pe un domeniu nou, transportul aerian privat

Autor: Alina-Elena Vasiliu 06.01.2021

Valentin Vişoiu, omul de afaceri care deţine compa­nia de construcţii Conarg şi care a dezvoltat mai multe ansambluri rezidenţiale, spune că a încheiat anul 2020 cu rezultate bune, în ciuda unui context economic problematic.

Pe lângă businessurile deja cunoscute, Valentin Vişoiu şi-a extins portofoliul anul trecut într-un domeniu nou, în care vrea să investească şi anul acesta.

„Un domeniu pe care l-am abor­dat a fost transportul aerian pri­vat, un domeniu de suflet, în care vom face paşi semnifica­tivi în 2021“, spune Valentin Vişoiu.

De asemenea, el are afa­ceri şi în industria energiei, iar anul tre­cut a intrat pe piaţa furnizorilor de ener­gie. Şi în acest domeniu are pla­nuri de dezvol­tare, chiar dacă ve­de anul 2021 ca pe unul la fel de com­plicat şi impredictibil ca anul trecut.

Grupul Conarg are însă princi­pa­la activitate în con­strucţii şi imobiliare. Valentin Vişoiu este partener cu omul de afaceri Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, în dezvoltarea ansamblului rezidenţial Arcadia Apartments din zona Domenii din Bucureşti, cu 1.000 de apartamente, în care investiţia este de 100 mil. euro. În paralel, Valentin Vişoiu dezvoltă proiectul Quadra Trees, în Prelungirea Ghencea din Bucureşti, o investiţie de 14 mil. euro pentru 280 de apartamente.