Alexandru Şcheul, un colecţionar de motociclete din Suceava ce face 90 mil. lei din mezeluri: Sper ca anul 2021 să fie măcar la fel de bun ca anul trecut, dar ne dorim o creştere. Ieri am avut prima comandă din 2021 pentru Anglia

Autor: Florentina Niţu 07.01.2021

„Ieri am avut prima comandă din 2021 pentru Anglia. Deocamdată, nu ne-au cerut taxe în plus, dar am schimbat documentaţia, însă o să vedem ce se întâmplă pe viitor. Marfa noastră este foarte cerută acolo şi trimitem cantităţi mari“.

Alexandru Şcheul, antreprenorul român care deţine businessul Killer din comuna Horodnic de Jos (jud. Suceava), o companie ce produce zilnic 10-15 tone de mezeluri, spune că a încheiat anul 2020 cu o cifră de afa­ceri de aproximativ 90 de milioane de lei, si-mi­lară cu cea din anul precedent, după ce a cres­cut exportul până la 30% din producţia totală.

„Anul 2020 a fost la fel ca 2019 din punct de vedere al cifrei de afaceri, pentru că am compensat lipsa evenimentelor cu creşterea exportului şi dezvoltarea gamei de produse ambalate. Sper ca anul 2021 să fie măcar la fel de bun ca anul trecut, dar ne dorim o creştere. Suntem optimişti, mai ales că anul trecut am câştigat clienţi noi“, spune Alexandru Şcheul.