Travel Planner, agenţie de turism: 2021 se arată a fi un an bun, nu e interesul de anul trecut, dar există semne de revenire. Turiştii români au avut pe primul loc în topul preferinţelor în privinţa destinaţiilor turistice Bulgaria, destinaţie care a mers cel mai bine pentru agenţia de turism

Autor: Miruna Diaconu 08.01.2021

Sebastian Constantinescu, direc­to­rul general al agenţiei de turism Tra­vel Planner, spune că anul acesta se arată a fi unul bun, dar revenirea turis­mu­lui va fi în strânsă legătură cu evo­luţia pandemiei. Totuşi, turiştii au înce­put să îşi rezerve vacanţele pentru vara acestui an încă din luna decembrie.

„Anul acesta se arată un an bun cu infor­maţiile pe care le avem în mo­men­tul de faţă, totuşi, luna ianuarie este bu­nă, dar şi începutul anului trecut a fost unul foarte bun şi apoi a venit pan­de­mia. Pe finalul anului trecut, după 15 de­cem­brie, lumea a început să se în­toarcă puţin spre early-booking, nu se compară cu anii trecuţi, dar există sem­nale, turiştii fac rezervări pentru vara acestui an. Lucrurile încep încet să se dezmorţească, nu e interesul de anul trecut, dar există semne de revenire“, spune pentru ZF Sebastian Constan­ti­nescu, directorul general al agenţiei de turism Travel Planner.