Marian V. Popa pleacă de la Deutsche Bank Global Technology şi preia conducerea Globalworth România, cel mai mare proprietar de birouri de pe plan local

Autor: Bogdan Alecu 13.01.2021

Executivul român Marian V. Popa, care a condus timp de şapte ani operaţiunile locale ale DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank de la Bucureşti, a fost recrutat s pentru a conduce operaţiunile locale ale dezvoltatorului imobiliar Globalworth. El va prelua funcţia de director general pentru România la data de 1 martie 2021.

În acest rol, Marian V. Popa va raporta direct către Dimitris Raptis, CEO-ul Globalworth Group, şi va fi responsabil cu gestionarea activităţilor companiei în România, concentrându-se pe aspectele operaţionale, adminis­trative şi dezvoltarea business-ului. Deutsche Bank a fost unul dintre cei mai mari finanţatori ai Globalworth.  „Începând cu anul 2012, Global­worth s-a transformat dintr-o com­panie imobiliară în România, într-un grup internaţional. O astfel de creştere necesită instituţionalizarea ulterioară la nivelul structurii companiei, iar această no­uă angajare strategică asigură dezvoltarea businessului în România, cu scopul de a consolida poziţia deja dominantă pe piaţa locală“, a spus Dimitris Raptis, CEO Globalworth Group.