Dragoş Petrescu, proprietarul grupului de restaurante City Grill, despre 2021: Va fi un an de reconstrucţie. Sunt tendinţe şi obiceiuri de consum schimbate radical, iar acest lucru schimbă şi regulile jocului antreprenorial

Autor: Cristina Roşca 13.01.2021

♦ Grupul City Grill a încheiat 2019 cu o creştere de 13% a cifrei de afaceri, la 187 milioane lei ♦ Pentru 2020 era estimat un nivel al businessului de doar 60% din cel din 2019, conform datelor comunicate anterior de companie.

Dragoş Petrescu, fondatorul grupului de restaurante City Grill, cel mai puternic nume românesc de pe această piaţă, crede că anul 2021 va fi unul de reconstrucţie, însă e optimist că începând cu trimestrul al treilea lucrurile se vor aşeza pe un făgaş bun.

„Anul 2021 va fi un an de reconstrucţie. Sunt tendinţe şi obiceiuri de consum schimbate radical, iar acest lucru schimbă şi regulile jocului antreprenorial. Mai mult ca oricând, capacitatea de adaptare a antreprenorului va fi pusă la încercare“, spune Petrescu. Prin prisma businessului pe care l-a dezvoltat, el este unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori locali.