Cristiana Belodan, unul dintre executivii de top din industria de advertising şi publicitate, preia poziţia de Strategy & Transformation Director al agenţiei Oxygen şi va conduce departamentele de Strategie şi Creaţie

Autor: Roxana Rosu 13.01.2021

Cristiana Belodan, unul dintre executivii de top din industria de advertising şi publicitate din România, preia poziţia de Strategy & Transformation Director al agenţiei Oxygen, ea urmând să fie responsabilă cu integrarea tuturor competenţelor sub umbrela noii poziţionări full-service a agenţiei, cu dezvoltarea serviciilor, precum şi de conducerea departamentelor de Strategie şi Creaţie.

Membră în juriul Effie Romania şi a International Advertising Association (IAA), Cristiana Belodan are peste 15 de ani de experienţă în industria de Advertising & Comunicare.

În ultimii doi ani ea a colaborat cu Oxygen din rolul de Consultant Strategic, având un rol major în reconfigurarea noii identităţi de brand a agenţiei. Oxygen, fondată în urmă cu 13 ani ca agenţie de relaţii publice, a preluat anul trecut grupul de advertising şi digital Frank.

„Alăturarea Cristianei în echipa noastră a venit aproape firesc, dat fiind rolul important pe care l-a jucat în repoziţionarea agenţiei, precum şi faptul că avem în comun aceleaşi valori, viziune şi obiective. Numirea ei reprezintă un pas important în dezvoltarea agenţiei şi un atu pentru clienţii noştri. Sunt încântată să o avem alături în echipa Oxygen”, a declarat Tereza Tranakas, Managing Partner Oxygen.