(P) Răzvan Papuc, DKV Euro Service: Folosiţi carduri de carburanţi pentru a economisi bani şi timp cu maşinile companiei

Autor: Publicitate 18.01.2021

Perioada pe care o traversăm ne obligă să găsim noi soluţii pentru scăderea cheltuielilor şi eficientizarea activităţii în ansamblu. Un exemplu este flota de autoturisme sau vehicule comerciale care, fie că este compusă din câteva sau zeci de autovehicule, atrage costuri importante de exploatare. O modalitate rapidă şi la îndemână pentru creşterea eficienţei flotei sunt cardurile de combustibili, cum este DKV Fleet Card. Acesta vă permite alimentarea cu carburanţi la tarife preferenţiale în cea mai extinsă reţea de benzinării din România, ce include staţii de la aproape toate mărcile cunoscute. Scăpaţi astfel nu doar de numerar, dar şi de birocraţie, toate alimentările fiind centralizate pe o singură factură.

Indiferent de domeniul de activitate al companiei, costurile cu combustibilul, taxele de drum şi alte servicii pe care le folosiţi în staţiile de alimentare pot fi reduse prin utilizarea DKV Fleet Card şi, în plus, vă puteţi creşte lichiditatea pentru că DKV Fleet Card permite alimentarea în avans. Cardul se poate comanda online şi poate fi administrat de oriunde, la orice oră, cu ajutorul platformei digitale DKV.

Avantajele unui card de combustibil se extind şi în afara graniţelor, DKV Fleet Card oferă acces la reţeaua internaţională DKV Euro Service, cu peste 60.000 de staţii de alimentare în toată Europa, dar şi la servicii conexe, cum ar fi spălarea autovehiculelor, parcare, reparaţii şi altele. Cardul este securizat prin intermediul unui cod PIN.

Pe lângă beneficiile financiare imediate, DKV Fleet Card vă oferă şi opţiunea compensării integrale a emisiilor de CO2 prin contribuţii la proiecte certificate de protecţie a mediului. Descoperiţi avantajele DKV Fleet Card.

Răzvan Papuc este Business Segment Manager în cadrul DKV Euro Service România. DKV Euro Service este lider în domeniul serviciilor de mobilitate pentru industria logisticii şi a transporturilor. DKV Euro Service face parte din DKV MOBILITY SERVICES Group cu peste 1.200 de angajaţi. În anul 2019, grupul a realizat un volum de tranzacţii de peste 9,9 miliarde de euro şi şi-a desfăşurat activitatea în 45 de ţări.