Clienţii Electrica Furnizare pot încheia contracte în piaţa concurenţială doar cu buletinul

Autor: Laura Buciu 15.01.2021

Electrica Furnizare a transmis, vineri, că a simplificat procesul de contractare pentru clienţii persoane fizice care doresc să încheie un contract în piaţa concurenţială.

Astfel, singurul document solicitat de companie este actul de identitate.

„Condiţia pentru încheierea noului contract de furnizare a energiei electrice, în baza cărţii de identitate şi a unei cereri semnate, este ca celelalte documente oficiale, depuse de client în momentul încheierii contractului în derulare, să fie în continuare valabile”, spun reprezentanţii Electrica Furnizare.

Modalitatea simplificată de încheiere a unui contract pentru clienţii Electrica Furnizare este valabilă atât în Centrele de Relaţii cu Clienţii, cât şi online, pe site-ul www.electricafurnizare.ro.

Clienţii care intră pe site trebuie să bifeze, în cadrul procesului de contractare, una dintre opţiunile „Sunt client nou” sau „Sunt client existent”, continuarea procesului reflectând, la nivel de documente solicitate, particularităţile specifice celor două categorii de clienţi.

Şi în cazul unui client nou procesul a fost simplificat. Astfel, clientul nou trebuie să prezinte, pe lângă cartea de identitate, doar un act de proprietate sau declaraţie pe proprie răspundere, situaţie aplicabilă în cazul existenţei deja a unui loc de consum la adresa respectivă.

Compania Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange, încă din anul 2014.