Emisiunea ZF Deschiderea de Astăzi. Cristian Găvan, MAM Bricolaj: Pe 21 ianuarie începem tranzacţionarea la Bursă. Am închis 2020 cu afaceri de 40 mil. lei, plus 33%. Vrem o altă emisiune de acţiuni în toamnă

Autor: Tibi Oprea 18.01.2021

♦ Acţiunile vor veni la Bursă pe piaţa AeRO sub simbolul MAM.

Cristian Găvan, fondator şi acţionar ma­joritar al furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj, spune că pe 21 ianuarie compania va intra la tranzacţionare la bursa de la Bucureşti, pe piaţa AeRO, sub simbolul MAM şi se aşteaptă la un interes crescut din partea investitorilor.

„Pe 21 ianuarie va fi prima zi de tran­zacţionare pentru acţiunile MAM Bricolaj. Am nişte fluturi în stomac pentru că este un nou început pentru MAM Bricolaj, lucrăm de trei ani la acest proces, să ne punem la punct cu procesele interne, cu procedurile, să devenim competitivi pe această piaţă care are câţiva jucători foarte mari. Mă interesează foarte tare să fie în continuare un proces pentru că muncim şi din greu şi cu drag, ne place ceea ce facem şi rezultatele se văd. Aşteptările mele sunt de creştere, iar interesul să fie în continuare crescut, pentru că au rămas o mulţime de investitori care nu au apucat să subscrie. Sper ca acest interes să se vadă şi acum în ianuarie-februarie şi în următorii ani“, a spus Cristian Găvan în cadrul emisiunii ZF Deschiderea de astăzi.