Casa internaţională de avocatură CMS îl promovează pe Andrei Tercu în poziţia de Tax Director în cadrul biroului din Bucureşti

Autor: Cristina Bellu 18.01.2021

Firma internaţională de avocatură CMS Cameron McKenna Nabarro Olswang LLP – SCP anunţă promovarea lui Andrei Tercu în poziţia de Tax Director în cadrul biroului local, începând cu luna ianuarie.

„Consultanţa fiscală rămâne un serviciu cheie în activitatea zilnică operaţională a fiecărui business, dar şi în proiecte de investiţii, de reorganizare/restructurare a corporaţiilor, în tranzacţii de achiziţii sau procese de dezinvestire, precum şi în litigii fiscale”, spune Horea Popescu, Managing Partner al biroului CMS România şi Coordonator al practicii Corporate M&A în Europa Centrală şi de Est.

Andrei Tercu s-a alăturat echipei CMS în urmă cu cinci ani şi deţine o experienţă profesională de peste 13 ani în domeniul fiscal, activând anterior în cadrul unei firme Big 4 şi al unei alte firme de consultanţă în domeniu.

El este consultant fiscal, membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România şi expert fiscal judiciar aprobat de Ministerul Justiţiei din România. În ultima perioadă, Andrei Tercu a fost implicat în tranzacţii de achiziţii şi integrare post-achiziţie, a coordonat diverse proiecte de reorganizare/restructurare şi a acordat asistenţă în inspecţii şi litigii fiscale, în special în domeniile energetic şi utilităţi, bunuri de larg consum şi IT&C.

CMS, una dintre cele mai importante firme de avocatură la nivel global, cu 70 de birouri în peste 40 de ţări din întreaga lume şi peste 4.800 de avocaţi, deţine o expertiză îndelungată în domenii de practică şi sectoare de activitate, precum drept societar/fuziuni şi achiziţii, energie & schimbare climatică, fonduri, sănătate şi ştiinţe medicale, tehnologie, media, telecomunicaţii (TMT), taxe, sectorul financiar-bancar, comercial, concurenţă & EU, litigii, dreptul muncii & pensii, proprietate intelectuală, drept imobiliar şi construcţii.