Francezii la Alten au ca obiectiv încă 100 de recrutări în IT la subsidiara din România. „Salariile din industria de IT vor rămâne dinamice şi în acest an, având în vedere nevoia de specialişti de pe piaţă“

Autor: Alexandra Cepăreanu 24.01.2021

Alten România, subsidiara locală a companiei franceze cu acelaşi nume, care desfăşoară activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică pentru jucători din industrii diverse, precum cea bancară, chimică, IT, retail, tehnologie sau comerţ digital, are în plan să ajungă la un număr de 730 de angajaţi anul acesta, în urma unei acţiuni de recrutare a cel puţin 100 de specialişti.

„Pandemia a forţat companiile din regiune să îşi schimbe perspectiva, ceea ce a impulsionat cererea de suport şi consultanţă pentru partea de cercetare şi dezvoltare (R&D) şi va susţine dezvoltarea businessului nostru. Estimez că, datorită intenţiei de a angaja cel puţin 100 de specialişti noi, în 2021 vom raporta din nou o creştere de două cifre“, a spus pentru ZF Adrian Nicolae, director executiv ALTEN România, cu afaceri de 25 mil. euro (121 mil. lei) la finalul anului 2019.