Spaniolii de la Gran Via au vândut aproape toate cele 300 de locuinţe din proiectul Aviaţiei Apartments: Nu am resimţit un şoc încă. Un studio în acest complex s-a vândut cu 72.000 de euro plus TVA, iar un apartament cu trei camere a ajuns la 125.000-130.000 de euro plus TVA

Autor: Alina-Elena Vasiliu 19.01.2021


Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via a vân­dut aproape toate apartamentele din proiectul rezidenţial pe care îl dezvoltă în zona Aviaţiei din Bucureşti. Deşi corporatiştii nu mai merg la birou în această perioadă, reprezentanţii companiei dezvoltatoare spun că există interes pentru locuinţele din zona de nord, din partea celor care se pregătesc pentru revenirea la sedii, scrie revista săptămânală Business Magazin.

„Am terminat proiectul în iarna lui 2019, am vândut 153 de apar­tamente în 2020, din 291 în total. Acum mai avem cinci ne­vân­dute, aşa că nu am resimţit un şoc încă. Chiar dacă bi­ro­urile nu mai sunt deschise, lumea vrea să locuiască aproape de viitorul birou“, spune Antoa­nela Comşa, director la Gran Via România.