O veste bună la începutul anului: Programul Huawei Buy Back devine permanent şi aduce reduceri mari dacă dai la schimb un telefon mai vechi

Autor: Publicitate 19.01.2021

Huawei vine cu veşti bune în România la început de an şi extinde programul de loializare Huawei Buy Back care devine disponibil pe tot parcursul anului.

Ai un telefon mai vechi, dar funcţional? Vii cu el oricând la Huawei şi vei primi reduceri substanţiale sub forma unui voucher special pe care îl vei folosi atunci când cumperi următorul tău smartphone de top de la Huawei.

Reprezentanţii magazinelor Huawei înscrise în programul de loializare vor evalua în mod obiectiv telefonul pe care l-ai adus, în baza unor criterii bine definite, iar apoi îţi vor oferi o reducere. Singura condiţie rămâne aceea ca telefonul să fie funcţional.

Dacă te întrebi care sunt magazinele în care îţi poţi lăsa vechiul telefon, vei fi încântat să afli că acestea sunt situate în două locaţii cu format special din capitală: Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni şi Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City.

Pentru a vedea toate ofertele gândite pentru tine în cadrul programului, poţi intra aici: https://www.huaweimobilestore.ro/.

Aşa cum te-ai obişnuit la Huawei, reducerile se văd, iar tu poţi beneficia în acelaşi timp şi de o reducere suplimentară de 500 de lei, care se aplică pentru smartphone-urile pe care le caută toată lumea: vârfurile de gamă HUAWEI Mate 40 Pro şi HUAWEI P40 Pro.

Spre exemplu, cea mai mare reducere de care a beneficiat un client până acum se ridică la nu mai puţin de 1.675 de lei, din care 500 de lei reprezintă reducerea aplicată în cazul vârfurilor de gamă.

Programul Huawei Buy Back nu este doar despre reduceri peste reduceri pe care le poţi folosi doar pentru vârfurile de gamă, ci îţi oferă acces la preţuri speciale şi pentru modele anterioare din portofoliul companiei.