(P) De la modul de lucru tradiţional la digitalizarea companiilor alături de partenerul de încredere, Beck et al

Autor: Publicitate 20.01.2021

Beck et al. este partenerul de încredere în creşterea performanţei din companii, cu sediul central în Munchen, încă din anul 1989. În Cluj-Napoca s-a înfiinţat în anul 2005 din dorinţa de a atrage talente pentru proiectele internaţionale.  Acum, în jur de 40 de angajaţi şi colaboratori formează întreaga echipă din România, iar o parte dintre aceştia răspund nevoilor de digitalizare din companii, Beck et al. fiind partener autorizat DocuWare încă din 2011 şi JobRouter din 2012. Astfel, compania s-a specializat înspre consultanţă, implementare şi suport în accelerarea digitalizării afacerilor.

 

De ce platformele DocuWare şi JobRouter?

Unicul distribuitor DocuWare în România, Beck et al. propune şi dezvoltă soluţia de management a documentelor pentru ca firmele să se asigure de conformitatea şi accesibilitatea facturilor sau contractelor de pe orice dispozitiv, oricând şi oriunde.

Datorită tehnologiei flexibile, modulare şi scalabile, echipa personalizează platforma JobRouter pentru optimizarea proceselor de afaceri. Această platformă ajută la eliminarea muncii manuale în realizarea unor responsabilităţi (de exemplu întocmirea deconturilor sau preluarea în Excel a numeroase date pentru raportări prin integrarea cu soluţiile deja existente în infrastructura companiilor).

Companiile care lucrează cu Beck et al. ocupă poziţii de top în: producţie, industria cărnii şi a lactatelor, industria construcţiilor, comunicare şi publicitate, aparatură medicală, servicii financiare, mediul universitar.

Ca urmare a celor 70 de fluxuri implementate, echipa Beck et al. a identificat următoarele probleme: lipsa de trasabilitate şi dificultăţi în verificarea sau identificarea documentelor şi a informaţiilor, pierderea facturilor sau a contractelor, întârzieri la plata facturilor sau necesitatea unei perioade lungi pentru semnarea unui contract.

 

Beneficiile companiilor digitalizate cu soluţiile furnizate de Beck et. al

Proiectele de digitalizare dezvoltate de companii alături de echipa Beck et al. cresc productivitatea angajaţilor lor. Alte beneficii găsiţi în studiile de caz sau mai jos:

 

Adaptarea la perioada de pandemie în cadrul echipei Beck et al.

Cu toate că pandemia a creat o serie de incertitudini din cauza restricţiilor şi a imposibilităţii de a interacţiona fizic pentru socializare, echipa Beck et al. a reuşit să se adapteze şi să colaboreze prin munca de la distanţă cu ajutorul tool-urilor utilizate. În acelaşi timp, tot acest context are impactul pozitiv de accelerare a digitalizării, aspect confirmat atât de studiile de piaţă, cât şi de cerinţele noi de anul trecut. Astfel, echipa noastră a crescut datorită cerinţelor noi şi creşterii complexităţii proiectelor şi continuăm să răspundem nevoilor de digitalizare ale clienţilor noştri.

Luaţi legătura cu noi pentru a afla cum funcţionează soluţiile şi în ce măsură răspund nevoilor din compania pe care o reprezentaţi. Înscrieţi-vă la o sesiune demonstrativă dacă intenţionaţi să dezvoltaţi un proiect de digitalizare şi doriţi să identificaţi platforma potrivită!