Hello Holidays, grup din turism: Oamenii sunt optimişti şi vor să călătorească. Anul a debutat cu rezervări pentru destinaţiile de vară şi toamnă

Autor: Miruna Diaconu 21.01.2021

♦ Grupul de firme Hello Brands, din care fac parte agenţia de turism Hello Holidays şi Hello Holidays Transport, a înregistrat un volum al vânzărilor anul trecut de 6,5 mil. euro, cu aproape 40% mai puţin faţă de anul anterior.

Mădălina Balaiban, directorul general al agenţiei de turism Hello Holidays, spune că debutul acestui an a fost unul destul de bun, astfel că a putut observa apetitul ridicat al oamenilor, care au început să îşi facă rezervări pentru sezonul de vară din acest an.

„Sunt deja rezervări pentru vacanţe în 2021, încă din octombrie 2020, când am lansat o parte dintre programe şi anul a debutat cu rezervări pentru destinaţiile de vară şi toamnă. Faptul că fac din ianuarie rezervări pentru o vacanţă care începe peste mai multe luni ne arată că sunt optimişti şi că vor să călătorească. Sunt rezervări venite şi de la cei care au vouchere pentru vacanţe neefectuate anul trecut, şi le valorifică acum, dar şi cu banii jos, majoritatea vrând să profite de reducerile din perioada de Early Booking”, spune pentru ZF Mădălina Balaiban, director general al Hello Holidays.