Speedwell a semnat pentru încă 4.000 mp de birouri în proiectul Miro din Băneasa. Principalul chiriaş din proiectului Miro este compania de audit şi consultanţă KPMG România

Autor: Bogdan Alecu 21.01.2021

Speedwell, dezvoltatorul controlat de Didier Balcaen, a semnat cu cei de la COS – Corporate Office Solutions, specializaţi în mobilă şi echipamente de birou, pentru 4.000 mp de birouri în cadrul proiectului Miro din nordul Capitalei. În spaţiul nou închiriat va fi organizat un spaţiu de coworking. Astfel, proiectul Miro Office ajunge la un grad de ocupare de 64% în condiţiile în care structura este aproape gata. Speedwell nu a confirmat că este vorba de COS şi nu a oferit niciun comentariu pe această temă.

Cei de la COS au mai închiriat 1.000 mp de birouri de la Speedwell în cadrul Record Park din Cluj, unde au deschis spaţiile de coworking Stables în urma unei investiţii de 750.000 de euro.

Marius Mârza, managing partner al Stables şi regional director al Corporate Office Solutions (COS) declara în cadrul emisiunii Investiţi în România! faptul că mizează pe extinderea centrelor de coworking dincolo de cel din Cluj, fie tot în zona Transilvaniei, fie în Bucureşti.