Grupul Impetum caută printre manageri direcţiile strategice ale principalelor sectoare economice în următoarea perioadă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 21.01.2021

Grupul Impetum, care gestionează companiile aflate în dificultăţi financiare, continuă studiul Confidex printre antreprenorii şi managerii din România, pentru a evidenţia direcţiile strategice ale principalelor sectoare economice şi ale companiilor cu impact în economia locală şi naţională în următoarea perioadă.

Confidex a lansat anul trecut, odată cu debutul pandemiei în România, studiul Confidex, prin care a măsurat percepţiile managerilor şi reprezentanţilor C-level din companiile mici, mijlocii şi mari din România, cu privire la perioada de incertitudine economică. Acest studiu funcţionează ca un jurnal de criză şi măsoară percepţia managerilor români asupra economiei. Pentru realizarea studiului, respondenţii pot completa un chestionar online pe site-ul grupului Impetum.

„Se simte lipsa unor studii statistice relevante în România şi aici încercăm să spargem o barieră, să creăm un studiu complet şi complex. Pentru a ne atinge această viziune şi pentru a putea diminua efectele crizei împreună, îndemnul meu către manageri este în continuare să dedice companiei lor, mediului de afaceri şi economiei noastre câteva minute din timpul lor pentru completarea chestionarului”, spune Andrei Cionca, CEO Impetum Group.