Ce calităţi smart computing trebuie să aibă un computer performant model 2021

Autor: Publicitate 21.01.2021

Anul 2020 a fost unul foarte bun pentru vânzările de laptopuri. Avem explicaţia la îndemână: munca de acasă şi video conferinţele care au permis comunicarea de business şi colaborarea în organizaţie.

Pentru milioane de oameni, computerul a devenit cea mai importantă unealtă de lucru, iar vechile modele şi-au arătat din plin limitările.
Un laptop îmbătrâneşte în timp, se uzează moral, iar productivitatea şi satisfacţia în utilizare scad proporţional.
Această utilizare intensivă a computerelor mobile în ultimul an a dus la accelerarea adoptării de către producătorii de top a unor tehnologii noi care să ne ajute să fim productivi, să economisim timp şi să ne dea un sentiment de confort în utilizare.

 

Smart computing sau personalizarea computerului
Smart computing presupune integrarea soluţiilor de inteligenţă artificială şi machine learning în computerele de nouă generaţie, astfel încât performanţele acestora cresc semnificativ.
Un computer  de generaţie nouă, dotat cu module AI, urmăreşte modul în care lucrăm, stabileşte caracteristicile personale şi se adaptează automat la nevoile noastre, astfel încât experienţa tehnologică să fie cât mai bună.
Performanţa aplicaţiilor, consumul bateriei, calitatea video şi audio, conectivitatea, precum şi securitatea sunt reglate automat, fără intervenţia utilizatorului.

 

Câteva exemple practice de funcţii smart computing ale celor mai performante modele de computere personale model 2021. Funcţii de urmărit la achiziţie

 

Acestea sunt câteva dintre funcţiile şi soluţiile cu care modelele de top 2021 de laptopuri, monitoare şi staţii de lucru asigură confortul, productivitatea, securitatea datelor şi colaborarea în organizaţie.
Un producător aflat în avangarda inovaţiei şi care a introdus deja astfel de funcţii este Dell. Dell propune consumatorilor un portofoliu de top: laptopurile din gama Latitude (9420, 9520, 7520, 5420), monitoare destinate video conferinţelor Dell 24, 27 and 34, noul monitor UltraSharp 40 Curved WUHD Monitor (U4021QW), inclusiv soluţii pentru micile afaceri şi educaţie, precum OptiPlex 3090 Ultra şi OptiPlex 7090 Ultra.
Securitatea PC-urilor Dell este urmărită încă din fabrică, începând cu lanţul de aprovizionare.
Calitatea şi performanţele sunt asigurate de cele mai mai avansate soluţii hardware marca Intel (de exemplu, cea mai nouă generaţie de procesoare 11th Gen Intel® Core™ i7 vPro® pe platforma Intel® Evo) şi de echiparea cu Windows 10 ca sistem de operare.