Doar 36% dintre angajaţii fabricii de medicamente Zentiva s-au înscris pe listele companiei pentru vaccinare. Simona Cocoş, director general al Zentiva: „Mă aşteptam să fie mai mulţi, este posibil să mai fie colegi înscrişi individual“

Autor: Georgiana Mihalache 25.01.2021

♦ Zentiva Bucureşti are un număr mediu de 766 de salariaţi, potrivit celor mai recente date ♦ În etapa a doua de vaccinare sunt prioritari angajaţii din domenii esenţiale, printre care cei din producţia de medicamente.

Zentiva Bucureşti a primit solicitare de înscriere la vaccinare doar de la 36% dintre angajaţi, ceea ce înseamnă 275 de persoane, din calculele ZF. Din 15 ia­nua­rie a început etapa a doua de vaccinare pentru angajaţii din domenii esenţiale, prin­tre care se numără şi cei din fabricile de me­dica­mente.

„În acest moment avem 36% dintre colegi care şi-au ex­pri­mat dorinţa de a se vaccina anti COVID prin companie. Este posibil să mai fie colegi care s-au înscris indi­vidual pe platformă. Mă aştep­tam să fie mai mulţi“, a spus Simona Cocoş, directorul general al Zentiva Bucureşti.