A doua schimbare în managementul Carrefour România în mai puţin de o lună: Alina Gamauf devine director de resurse umane. Francezul Sebastien Picart a preluat la începutul acestui an funcţia de director de supermarket

Autor: Cristina Roşca 26.01.2021

Grupul francez Carrefour a numit-o pe Alina Gamauf în funcţia de director de resurse umane pentru operaţiunile din România unde gigantul are 18.000 de salariaţi. Numirea vine la jumătate de an după ce Ana Krasovschi a plecat din compania unde a lucrat mai mult de 20 de ani. Ea era director resurse umane şi membru în comitetul executiv. Odată cu preluarea noului rol, Alina Gamauf va ocupa şi ea şi poziţia de membru în comitetul executiv al Carrefour România.

Executivul are 13 ani de experienţă internaţională în resurse umane şi finanţe. Înainte de a prelua noua poziţie ea a fost director de resurse umane pentru Unicredit Services la Bucureşti, iar anterior a lucrat pentru grupul Unicredit şi în Austria, Germania şi Italia. Alina Gamauf s-a angajat în companie în 2007 la Bucureşti, ca senior specialist accounting and finance, lucrând în cadrul Unicredit Business Integrated Solutions.