Adama, unul dintre cei mai mari traderi de inputuri agricole, o promovează pe Gabriela Vila, fost director de vânzări în cadrul companiei, la conducerea operaţiunilor din România şi Republica Moldova

Autor: Cristina Bellu 26.01.2021

Adama Agricultural Solutions, unul dintre cei mai importanţi comercianţi locali de materii prime agricole destinate protejării recoltei, cum ar fi ierbicide, pesticide sau fungicide, o numeşte pe Gabriela Vila la conducerea operaţiunilor din România şi Republica Moldova.

Ea a ocupat anterior poziţia de director naţional de vânzări în cadrul companiei, fiind responsabilă de elaborarea şi implementarea strategiei comerciale Adama România, arată informaţiile transmise de reprezentanţii companiei.

“Beneficiind de o înţelegere profundă a principalilor factori care animă domeniul agri-business, Gabriela Vila a reuşit să înţeleagă şi să anticipeze atât nevoile fermierilor, cât şi, la nivel strategic, principalele evoluţii şi tendinţe din acest sector atât de dinamic”.  

Având o experienţă de peste 20 de ani în sectorul agri-business, Gabriela Vila activează de peste cinci ani în echipa Adama România anterior ocupând poziţii de conducere sau coordonare în cadrul altor companii importante din sectorul agri-business precum Bunge şi Syngenta.

Este absolventă a unui program MBA al Open University din Marea Britanie şi a Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti, având o diplomă în Economie şi Afaceri Internaţionale.