Segezha Packaging, producător de ambalaje de hârtie, face o fabrică nouă şi un depozit în Ploieşti, unde are deja o unitate de producţie. Investiţia depăşeşte 10 mil. euro

Ziarul Financiar 27.01.2021

♦ Finalizarea noii clădiri este programată pentru octombrie 2021 şi va duce la creşterea capacităţii de producţie cu 65%.

Producătorul de ambalaje din hârtie Segezha Packaging investeşte peste 10 mi­lioane de euro în dezvoltarea producţiei de pe plan local.

„Segezha Packaging SRL (Segezha Group, parte a Sistema JSFC) a anunţat un proiect major de investiţii pentru a spori semnificativ producţia şi capacitatea sa în România. Aceasta va include o nouă unitate de producţie şi un de­po­zit, modernizarea li­ni­ilor de producţie exis­tente, dar şi achiziţia unei linii de pro­duc­ţie de ultimă gene­raţie“, spun reprezentanţii grupului Segezha.

Finalizarea noii clădiri de 2.880 de metri pătraţi este programată pentru octombrie 2021 şi va duce la creşterea capacităţii de pro­ducţie cu 65%. Investiţia va duce la extin­derea portofoliului de produse pe segmente de înaltă complexitate, inclusiv ambalaje indus­triale pentru ingrediente alimentare. „Noua linie de producţie de ultimă generaţie va fi furnizată de producătorul principal de maşini Windmöller & Hölscher. Acordul pentru aceasta a fost încheiat la începutul acestui an. Con­form cronologiei proiectului, noul echipament va fi livrat până la sfârşitul acestui an. După testele necesare şi instruirea anga­jaţilor, producţia va începe în martie 2022.“