Magazinul de jucării ErfiKids s-a extins în Constanţa. Antreprenoarea Alice Mitu: „Noi am mers foarte bine în 2020, am crescut cu 20% faţă de 2019“

Autor: Georgiana Mihalache 27.01.2021

♦ ErfiKids numără în prezent trei magazine de jucării, în Bucureşti şi Constanţa ♦ Compania a mai avut un magazin în mallul Sun Plaza din Capitală, la care a renunţat în urmă cu doi ani.

Anul 2020 a adus un vârf de vânzări pentru companiile din domeniul jocurilor şi jucăriilor, odată ce şcoala a trecut în sistem online, iar copiii au petrecut mult mai mult  timp în casă. Creşterea vânzărilor s-a văzut şi în businessul ErfiKids, o reţea de trei magazine de jucării, care a încheiat anul trecut cu o creştere de 20% faţă de 2019. Acest lucru înseamnă că businessul din jucării a ajuns la afaceri de 7,8 mil. lei anul trecut, din calculele ZF.

„Deşi în primele luni am avut nişte temeri, anul 2020 a mers mai bine decât 2019, a fost în creştere, pe diverse cate­go­rii de produse. Oamenii au stat mai mult în casă cu copii, au devenit mai creativi şi jucările au cunoscut creşteri specta­culoase de vânzări. O altă linie care s-a dezvoltat a fost cea de vânzare a sca­unelor auto, s-au deplasat cu maşina mai mult“, a spus antreprenoarea Alice Mitu.