Bogdan Dobre, CEO al Holcim România: Grupul nostru de companii are aproximativ 1.700 de angajaţi şi vrem să menţinem numărul. Am accelerat procesul de digitalizare

Autor: Alina-Elena Vasiliu 31.01.2021

♦ Ambiţia Holcim este să se dezvolte pe fiecare segment pe care activează, compania fiind producător şi furnizor de ciment, betoane, produse pentru infrastructură şi prefabricate – odată cu preluarea Somaco.

Producătorul de ciment Holcim România, cel mai mare producător de materiale de construcţii de pe piaţa locală după cifra de afaceri, a ajuns la 1.700 de angajaţi, după finalizarea integrării Somaco, business pe care l-a preluat în 2019.

„Urmărim constant să ne redefinim modul de lucru pentru a ne susţine obiectivele. Pot apărea roluri noi, se pot schimba altele, însă avem o echipă stabilă şi ne menţinem numărul de angajaţi. În acest moment, grupul de companii al Holcim România, care include Holcim, Geocycle (servicii de management al deşeurilor – n. red.) şi Somaco Grup Prefabricate, numără aproximativ 1.700 de angajaţi“, spune Bogdan Dobre, CEO al Holcim România şi market head Moldova. El a preluat această funcţie recent, înlocuindu-l astfel pe Horia Adrian, care a fost la conducerea Holcim România aproape trei ani.