Trei tineri au deschis în Timişoara o sală de boxing fitness în care au investit 200.000 euro. „Vedem Legend în principalele oraşe din România.“

Autor: Florentina Niţu 07.02.2021

Victor Balaniuc şi Darius Tapalagă, antrepenori care deţin mai multe firme sub Balvia Group, şi Alexa Vlad au deschis o sală de boxing fitness dotată cu echipa­mente smart, sub brandul Legend, în oraşul Timişoara, după o investiţie de 200.000 de euro.

„Legend este prima sală de smart boxing din România, un concept unic, inovativ, care îmbină sportul cu tehnologia şi entertainmentul. Investiţia totală a fost de 200.000 de euro, dar 35.000 de euro i-am primit printr-o finanţare de tip start-up“, spune Victor Balaniuc, cofondator al businessului. El a studiat în Anglia la Universitatea din Greenwich, în cadrul School of Business, programul Events Management.

Boxing fitness este un trend sportiv la nivel global, pornit în 2019, datorită eficienţei acestui tip de antrenament, motiv pentru care şi cei trei tineri au ales să investească într-un astfel de business.