Goran Panici, general manager, Smithfield, cel mai mare producător de carne de porc: „2021 va fi pentru noi un an al dezvoltării, pe tot lanţul de producţie“. Smithfield are 47 de ferme în judeţele Timiş şi Arad şi peste 2.300 de angajaţi şi a dezvoltat un model de afacere integrată

Autor: Florentina Niţu 01.02.2021

Grupul Smithfield, cel mai mare pro­ducător de carne de porc din România, care creşte anual circa 1,3 milioane de capete de porci, are în plan investiţii în mărirea efectivului şi dezvoltarea unor noi produse inovatoare cu valoare adăugată, bazate pe cererea din piaţă, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Începem un nou an cu optimism, în care sperăm la o revenire la nor­malitate în a doua parte a anului, odată cu îndepărtarea ameninţării pande­mice COVID-19 graţie campaniei de vaccinare a populaţiei. (...) 2021 va fi pentru noi un an al dezvoltării, pe tot lanţul de producţie şi valorificare al sistemului nostru integrat. Inten­ţionăm să creştem atât numărul de capete de animale livrate de fermele noastre, cât şi volumul de produse din carne de porc 100% românească“, a spus pentru ZF Goran Panici, general manager al Smithfield România.